Raffaello pyragas

SALDŽIARŪRIŲ ROJUS

Ingridientai (10 porcijų):
Biriam padui:
  • Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai EKSTRA 150 g;

  • Migdolų miltai 50 g;

  • Cukrus 50 g;

  • Sviestas 82 % 100 g;

  • Druska 2 g;

  • Kepimo milteliai 2 g;

  • Vanilės aromatas 2 ml.

Sūrio-medaus kremui:
  • Kokosų miltai 150 g;

  • Kokoso drožlės 25 g;

  • Migdolų miltai 25 g;

  • Kondensuotas kokosų skanėstas NATURE'S CHARM 320 g;

  • Kiaušiniai M dydžio 2 vnt.;

  • Sviestas 82 % 50 g;

  • Vanilės aromatas 2 ml.

Papuošimui:
  • Baltas šokoladas;

  • kokoso drožlės;

  • Migdolų riešutai.

 

Gaminimo eiga:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 ᵒC temperatūros kepimo su ventiliatoriumi rėžimu.

Biraus pado paruošimas:
  1. Į vidutinio dydžio puodą sudėkite sviestą ir maišydami kaitinkite ant vidutinio dydžio ugnies, kol sviestas ištirps, įlašinkite vanilės aromatą.

  2. Dubenyje sumaišykite visus miltus, kepimo miltelius, cukrų ir žiupsnį druskos.

  3. Į dubenį supilkite ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite šaukštu arba rankomis kol gausite lipnius trupinius.

  4. 20 cm diametro kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Paruošta masę išklokite kepimo formos dugną ir sieneles (Man buvo apie 5-6 cm ).

  5. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių, kol pagrindas gražiai apskrus. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.

Medaus - sūrio torto kremo paruošimas:
  1. Į vidutinio dydžio puodą sudekite kokosų miltus, drožles ir kambario temperatūros kondensuotą kokosų pieną ir viską gerai išmaišykite.

  2. Gauta masė perkeliama į vidutinio dydžio puodą ir ant nedidelės ugnies kaitinkite, kol masė taps tirštesnė, Masei pradėjus kunkuliuoti - ją virkite apie 5-10 minutes. Verdant masę - nuolatos maišykite, kitu atveju ji gali pridegti.

  3. Į karštą masę įmaišykite migdolų miltus. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.

  4. Kitame puode kambario temperatūros sviestą virtuviniu kombainu išmaišykite iki kreminės konsistencijos t.y. kol sviestas pabals. Toliau po viena įmaišykite kambario temperatūros kiaušinius.

  5. Gauta masė įmaišykite į atvėsusią kokosų masę.

  6. Viskas perkeliama į kepimo indą su paruoštu padu ir tolygiai paskirstoma.

Torto kepimas:
  1. Orkaitės temperatūra sumažinama iki 170 laipsnių ir masė, priklausomai nuo orkaitės, kepama 40-50 minučių, kol viršus švelniai apskrus, o pats pyragas sutvirtės t.y. pajudinus formą pyrago įdaras turėtų nejudėti.

  2. 10 minučių pyragui leiskite atvėsti formoje. Visiškam ataušimui pyragas perkelkite ant grotelių.

Paruošimas:
  1. Tortą puoškite baltuoju šokoladu, kokoso drožlėmis ir migdolų riešutais be odelės.

Su ,
sportiškas keksiukas

Skanaus!

Maistingumo deklaracija

Porcijoje:

(papuošimai neįskaičiuoti)

Toliau skaitykite...

Tingi gaminti, bet nori paragauti?